Скай - Джос Стърлинг

Скай- Джос Стърлинг


Когато англичанката Скай вижда Зед в новото си училище в САЩ, нещо в нея се променя. Той чете мислите й. Говори в съзнанието й. Твърди, че тя е момичето, което винаги е обичал. Мрачни тайни дебнат от миналото на Скай, ново зло я очаква в бъдещето. Ще намери ли сили момичето да се изправи срещу всички дори ако това означава да изгуби сърцето си?

Моето мнение:
 Книгата е удивителна първоначално си мислех че ще е нещо клиширано понеже знаете как е в клишираните истории: идва новото момиче и лошото момче се влюбва в нея, но книгата не се оказа никак лоша а напротив. Бях чела много отзиви за тази книга и реших да прочета оказа се обаче, че е върховна. Подариха ми книгата за рожденния ми и до скоро стоя в личната ми библиотека но един ден просто нямах работа и я взех след това нея оставих докато не я прочетох. Зед Бенедикт пази ревниво своята тайна. Арогантен, дистанциран и избухлив, той е взел страха на всички от гимназията в Уикенридж – съученици и учители. Дори на новото момиче Скай, която не желае да признае пред себе си, че изпитва и силно привличане към възмутително добре изглеждащия Зед. И тогава внезапно тя чува неговия глас в ума си... той чете нейните мисли и говори в съзнанието ѝ. А Зед разбира, че Скай е сродната му душа, идеалната му половина и савант като него самия. Скай не вярва на думите му, че е човек със свръхестествени сили докато не идва големия проблем- Даниел Кели е бизнесмен и също така саван който не е в Мрежата за саванти да кажем, че той е злият използва силите си за собственна облага и иска да съсипе семейство Бенедикт затова като научава,че седмият син от семейството се е сдобил със сродна душа той я отвлича във Лас Вегас. 


 Но нали знаем че злото винаги губи Даниел Кели и синът му Шон отиват в затвор за съванти а Скай и Зед се събират. Книгата беше изключително завладяваща. Както когато всяка Коледа неможем без " Сам в къщи" така е и с тази книга. Книгата е изключителна и ви я препоръчвам горещо. Бих се радвала да споделите на какви книги искате ревюта. 
С любов и книги 


                                              - Monik

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Единственото истинско нещо - на Саманта Йънг

Единственото истинско нещо - Саманта Йънг  Ще ви кажа нещо лично....прекарах най-хубавия ден, който съм имала от доста дълго време. Ден...