Единственото истинско нещо - на Саманта Йънг

Единственото истинско нещо - Саманта Йънг 

Ще ви кажа нещо лично....прекарах най-хубавия ден, който съм имала от доста дълго време. Ден лежейки в леглото докато навън вали пороен дъжд, четейки именно тази книга, пиейки ароматен чай и разхождайки се по пижама. Блаженство не мислите ли? Е... аз го мисля, мисля че имах най-съвършения ден. И именно тази книга допринесе за това и знаете ли как?  Със съдържанието в нея. Типична любовна история. Жена отива на ново място и среща любовта. Но не е точно "типична любовна история" след като на хоризонта се появява Купър и "докторката". Но нали знаете, че винаги има уловка. Тя крие мръсна тайна, той има бивша "откачена-меко казано" съпруга,проблеми с гнева и е отчайващо добър човек също и собственик на бар. Но както легендата разказва" всеки, който се е запознал на дъсчената алеа се влюбва" и имайки предвид бурното връхлитане на "докторката" върху Купър Лоусън няма как да не влюбят и няма как да не си разбият взаимно сърцата и най сърдечния град именно "Хартуел". Разкривайки стари рани, който все още кървят и напълно и безвравратно влюбване помежду си, Дорктор Джесика Хънтингтън и Купър Лоусън са влюбени и всички знаят това. Всички в малкия град знаят също и причината добрата лекарка да дойде в градът им и тя е, че намира скрити писва в една от кориците на книга в затвора за жени в, който работи. Сара Рандъл братовчедка на майката на Купър, тя излива душата си в писмата регистрирани до нейния любим Джордж но тя така й не успява да прати писмата умира от рак на същия ден в, който написва последното писмо и лекарката решава, че Джордж трябва да знае за писмата и какво се е случило със Сара затова Джесика заминава за Хартуел. Тя отива там само защото иска един мъж със разбито сърце да знае истината. Докторката е добър човек всички виждат това. Купър е пленен от нея.



"Боли ме неописуемо да знам, че си видяла каквото си видяла, че си извършила, каквото си извършила, но то е било резултат от борба за оцеляване, сила, смелост и лоялност. Във всичко това не виждам друго, освен красота." 




Знаете ли книгата е изключителна по свой си начин и непременно трябва да я разгледате. Ще ви плени. Със срам да си призная плаках на някой части. Не можех да се сдържа. Невероятно е, че една книга може да те накара да изпитваш какви ли не чувства.

Благодаря за отделеното време и не забравяйте, че в живота без малко горчивина няма да се наслаждавам толкова на сладкото. 
С любов и книги 


 - Monik

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Единственото истинско нещо - на Саманта Йънг

Единственото истинско нещо - Саманта Йънг  Ще ви кажа нещо лично....прекарах най-хубавия ден, който съм имала от доста дълго време. Ден...